If youre always trying

Nieuwe avonturen en samenwerkingen!

Ik ben in de afgelopen periode wat stiller geweest. Ik heb wat meer tijd genomen voor rust en ontspanning. Wat onder andere resulteerde in een netflix verslaving met de serie ‘Homeland’, echt een aanrader om te kijken ;-).
Daarnaast ben ik ook gaan voelen en uitwerken welke richting ik op wil met mijn bedrijf de komendemaanden. Wat wil ik nog doen voordat het jaar 2018 alweer voorbij is.
Dat heeft me onder andere gebracht tot drie mooie samenwerkingen waarvan ik nu voel dat het de tijd is om dit te delen. Vandaag deel ik hier mijn eigen plannen en ideeën voor mijn bedrijf en mijn product SMILE. Morgen deel ik hier mijn samenwerking met Els Edelbroek over Samengesteld Thuiskomen. En zaterdag plaats ik hier meer informatie over mijn samenwerking met Andrea Wiegel en ons project succesvol afvallen.

Maar nu eerst mijn plannen voor SMILE.

Met ingang van 1 september a.s. start ik vanuit mijn expertise op het gebied van trauma en rouw met bloggen voor Boost your Health. Zij zijn het grootste online Health en Lifestyle platform van Nederland. Zij onderscheiden zich in hun “be real not perfect” mentaliteit. Ik omarm deze mentaliteit volledig. Het niet meer moeten en willen voldoen aan het perfecte (schoonheids)plaatje dat de maatschappij ons oplegt. Weg met de maskers. Jezelf laten zien en horen aan de wereld vanuit wie jij bent en niet wie jij denkt te moeten zijn om erbij te mogen horen. Ik voel me vereerd dat zij mij gevraagd hebben voor samenwerking. Ik heb er heel veel zin in en ik kijk er naar uit wat deze samenwerking verder nog gaat brengen in de komende tijd. Daarnaast voel ik dat het tijd is om een reuze stap te zetten buiten mijn comfort zone en start ik vanuit mijn specialisatie op het gebied van onverwerkte emoties een podcast serie. Met als doel herkenning, erkenning en hoopgevend. In deze podcast serie ga ik persoonlijke verhalen delen van mijn eigen reis en ontwikkeling. En ga ik experts interviewen over hun vakgebied en persoonlijke ervaringen. De onderwerpen die besproken gaan worden zijn veelal onderwerpen waar nog vaak een taboe op rust. Dit heb ik zowel ervaren vanuit mijn eigen levenservaring, als nu ook in mijn praktijk bij mijn cliënten.
Denk hierbij aan depressie, seksueel misbruik, mishandeling, rouw, eetstoornissen, burn-out, zelfmoordgedachten, etc. Dit zijn belangrijke onderwerpen die spelen in het dagelijkse leven van veel
mensen. Ze staan er mee op, nemen het mee de dag in en gaan er ook weer mee naar bed. Het belemmert ze om in vrijheid te leven omdat de negatieve gevoelens en ervaringen zich maar blijven
herhalen. Door gevoelens van schuld, schaamte en angst durven mensen zich niet uit te spreken en dat is precies wat ik wil doorbreken. Ik wil deze mensen een stem geven, ik wil deze mensen laten voelen dat ze niet alleen zijn in wat ze doormaken (herkenning). Dat het niet gek is dat ze zich zo voelen (erkenning). En dat het belangrijk is om het zwijgen te doorbreken door om hulp te vragen en andere deelgenoot maken van hun strijd. Ik geloof in heling. Ik geloof erin dat een liefdevol en gelukkig leven voor iedereen mogelijk is (hoopgevend). Maar dat zal niet altijd vanzelfsprekend zijn en met deze podcast serie wil ik mensen net dat steuntje in de rug geven om vol te houden, om door te zetten en te blijven geloven in zichzelf.

Verder ga ik de komende maanden aan de slag met mijn programma ‘De weg naar je ware glimlach’ dat in 2019 van start gaat. In dit programma ga ik on- en offline, individueel en in groepsverband combineren. Dit wordt een uniek programma van 9 maanden waarin ik met mijn SMILE stappen de deelnemers begeleid naar hun ware glimlach, een glimlach vanuit het hart. Na dit programma weet jij wie je bent, zodat jij je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt, waar jij gelukkig van wordt, zonder maskers en andere emotionele ballast. We ruimen alles op. Zodat jij de regie voert over je eigen leven vol kleur, plezier, lichtheid, liefde en vreugde.

Mocht je niet willen wachten tot 2019 om aan de slag te gaan. Dan kun je ook nu al beginnen met mijn gratis werkboek ‘ De weg naar je ware glimlach’. Of plan alvast een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in via mijn website. Want je hoeft natuurlijk niet te wachten tot 2019 om deze transformatie door te willen maken.

Het voelt ontzettend goed om hier mee bezig te zijn, in kleine stapjes werk ik toe naar mijn grotere droom waarvan ik weet dat deze ooit gerealiseerd gaat worden! En dat verlangen gaat mij de komende tijd helpen om stappen buiten mijn comfort zone te zetten. Ik ben er klaar voor en ik kijk er naar uit!
Let’s do this!

Plaats een reactie