SMILE Michelle

IS DE GLIMLACH DIE JIJ LAAT ZIEN AAN ANDEREN ECHT?

Komt hij vanuit jouw hart en vanuit jouw wezen? Of is het een masker dat je opzet? Omdat je wilt laten zien dat het ‘heus wel goed met je gaat’? Om anderen een plezier te doen? Of omdat je niet durft te erkennen dat je van binnen misschien wel huilt.

Ik help je om jouw ware glimlach
weer te vinden !

vlinder lijntekening Michelle

De stappen die ik daarvoor met je doorloop, vormen het woord SMILE. Toeval? Dat denk ik niet.

MIJN METHODE: SMILE, WAT HOUDT HET IN?

WORD WEER DE REGISSEUR VAN JE EIGEN FILM.
DE SOLIST VAN JE EIGEN LEVENSLIED.

TECHNIEKEN

In de verschillende stappen zet ik technieken in die passen bij jou en jouw vraagstuk. Meer lezen over de technieken die ik toepas?

WIE KUN JE ZIJN?

Terug naar jouw ware glimlach, jouw kern. Leven en zijn wie je werkelijk bent. Wil jij dat ook? Ik kan je daarbij helpen.

vlinder lijntekening Michellekopie rechts

Hoe kan ik je helpen?

Tijdens het gratis en geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek bepalen we samen wat jij aan persoonlijke coaching nodig hebt om je leven vorm te gaan geven vanuit wie je werkelijk bent. Als richtlijn heb ik een VIP-arrangement en 3 pakketten waar ik als basis mee werk, maar maatwerk staat voorop. Jouw hulpvraag is leidend, niet de pakketten. Na het kennismakingsgesprek bepalen we samen wat jouw investering wordt.

 • vlinder-wit-links

  VIP DAG

Tijdens een VIP dag gaan we samen een hele dag de diepte in op een specifiek onderwerp waar jij op dat moment in je leven tegen aan loopt en jou in de weg staat om je eigen weg te kiezen en je dromen en verlangens waar te maken.

Investering: €495,- *

PAKKET 1

 • vlinder-wit-rechts

  5 coachgesprekken van 2 uur per gesprek (10 uur coaching)

 • vlinder-wit-rechts

  1 VIP dag

 • Investering: € 1.295,- *

PAKKET 2

 • vlinder-wit-rechts

  7 coachgesprekken van 2 uur per gesprek (14 uur coaching)

 • vlinder-wit-rechts

  2 VIP dagen

 • Investering: € 2.195,- *

PAKKET 3

 • vlinder-wit-rechts

  9 coachgesprekken van 2 uur per gesprek (18 uur coaching)

 • vlinder-wit-rechts

  3 VIP dagen

 • Investering: € 3.095,- *

Uiteraard is het mogelijk om in termijnen te betalen. Voor particulieren zijn de prijzen inclusief BTW voor zakelijke klanten zijn de prijzen exclusief BTW.

Heb je interesse? Vul het contactformulier in of maak hieronder meteen een afspraak.

NEEM NU DE EERSTE STAP EN MAAK EEN KENNISMAKINGS-
AFSPRAAK

Knop

Ik volg een traject bij Michelle omdat ik het gevoel had stil te staan in mijn leven. Michelle voelt goed aan wat ik nodig heb, dat voelde ik zelf niet meer. Dat is ook de reden dat ik voor Michelle heb gekozen, ik voel mij veilig bij haar, ze stelt de juiste vragen en weet met oplossingen te komen die werken.

Ik ervaar het coaching traject als positief, ik maak nu stappen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou maken. En door de sessies heb ik antwoord gekregen op zoveel vragen waarvan ik soms niet eens wist dat ik ze had. Ik begreep mezelf niet en dat doe ik nu wel steeds meer. Daarnaast durf ik weer naar de toekomst te kijken en heb ik meer energie om daar aan te werken.

Michelle is in mijn ogen een lief, warm en oprecht persoon. Ze is een ervaringsdeskundige die goed naar mij luistert, die ik vertrouw en bij wie ik mijn vragen durf te stellen. Vanaf het moment dat ik bij Michelle binnenkom, voel ik mij welkom en gezien als mens.

mandy

Testimonial

MANDY - 22 JAAR