Header nooit meer dieten

Nooit meer diëten

vlinder lijntekening Michelle

Is overgewicht jouw grootste vijand?
Bekijk dan dit 7 maanden revolutionaire programma.

Worstel jij dagelijks met je eten en verdwijnt je glimlach als jij jezelf in de spiegel ziet staan?
Met als gevolg dat je niet lekker in je vel zit, je voelt je onzeker en je wordt door heel veel dingen in je dagelijkse leven belemmerd door je overgewicht.

Ondertussen heb je ieder dieet geprobeerd, je bent afgevallen en weer aangekomen. Het is een never ending story ‘wat je al jaren achtervolgt’

Eten is verslavend, net als alcohol, sigaretten en drank. Je hebt het nodig, je hele systeem hunkert ernaar. Maar wat is de reden dat jij emotie-eet of teveel of ongezond eet?

Vul je een leegte? Heb je veel verdriet? Of zie je eten als een beloning? 

Net als bij andere verslavingen zit er een emotionele pijn onder die je niet wilt voelen en die je onderdrukt met emotie – eten.

Wij, Andrea Wiegel en Michelle Tukker geloven erin dat afvallen niet gaat over het tellen van calorieën, crash diëten, intensief sporten en jezelf uithongeren tot aan de pijngrens.
Voor ons gaat het bereiken en behouden van je ideale gewicht over met liefde willen zorgen voor jezelf op alle niveaus (mentaal, fysiek en emotioneel).

snoepjes

Je kunt alleen afvallen als je naar het complete plaatje kijkt. Vandaar dat wij onze krachten bundelen en wij samen met jou de strijd willen aangaan. En daarvoor hebben wij dit levens veranderende programma van 7 maanden https://www.tu-vida.nl samengesteld.

Beide zijn wij zowel gespecialiseerd als ervaringsdeskundige op het gebied van voeding en emotie-eten. Andrea is gediplomeerd Natuurgeneeskundige en geeft vanuit haar expertise een compleet voedingsadvies op basis van jouw verhaal, body en/of irisscan. Ik help jou te begrijpen waar je eetbuien door veroorzaakt worden en samen werken we aan de kern van deze gevoelens/problemen.  

macarons

Dus wil jij ook:

  • Een woordenboek waarin het woord dieet niet meer voorkomt?
  • Kunnen genieten van eten, zonder dat dit een emotionele lading heeft?
  • Jezelf weer gezond en vol energie voelen?
  • Vol zelfvertrouwen en met een trots gevoel naar je eigen spiegelbeeld kunnen kijken?
  • Weten welke voeding het beste voor jou werkt en daar bewuste keuze in maken?

Klik dan hier om verder te lezen en je in te schrijven.

  • vlinder-wit-links

    Andrea Wiegel

Andrea stond jarenlang ’s morgens op en dan dacht zij gelijk aan eten. De hele dag door was zij met eten en ook met niet-eten bezig. Zij kon zichzelf flink overeten. Gewoon omdat het lekker was, of om haarzelf te troosten als ze pijn of verdriet had of om zichzelf te belonen als ze weer een gebeurtenis had gevonden dat gevierd mocht worden. Haar gewicht nam toe. Zij vond zichzelf zwak en had steeds minder energie. Inmiddels weet ze welke voeding bij haar past en heeft eten weer de functie die het hoort te hebben.