Michelle_Tukker_contact
KOFFIE MET EEN

WARE GLIMLACH

Kom je ook?

vlinder lijntekening Michelle

Hoe fijn zal het voor je zijn als je in een veilige en liefdevolle omgeving volledig jezelf mag zijn? Een plek waar jij bij binnenkomst je masker mag neerleggen en in alle openheid en vertrouwen mag delen hoe het écht met je gaat en wat er op dit moment in jouw leven speelt.

Jarenlang droeg ik zelf maskers en riep ik dat het met mij wel goed ging.
Ik zette mijn grootste glimlach op. Tot ik opnieuw vastliep in mijn leven en besloot dat ik zo echt niet verder kon.

bloem_contact

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat het een zwaar en eenzaam proces is om te overleven vanachter je masker. Om die eenzaamheid en die zwaarte voor jou wat lichter en draaglijk te maken organiseer ik als life-coach “Koffie met een Ware Glimlach”.

Tijdens deze “koffie momenten” creëer ik een veilige plek waar jij volledig jezelf mag zijn. Je bent welkom met al jouw emoties, gevoelens en ervaringen. Alles wat op dat moment in jou leeft mag gezien, gehoord, gevoeld en geuit worden. Deze ochtend is écht bedoeld om samen te zijn met gelijkgestemden zodat het pad dat je nu in je leven loopt niet zo alleen en zwaar hoeft te zijn. Ik begeleid het gesprek zonder oordeel en in alle veiligheid! Aan het einde van de ochtend ga je lichter weg en misschien besluit je zelfs wel om je masker achter te laten bij mij.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten! 

Data: 

  • dinsdag 8 mei 2018
  • dinsdag 12 juni 2018
  • dinsdag 10 juli 2018

Tijdstip: 9.30 uur tot 11.30 uur

Kosten: € 19,95

Drink je liever thee? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!  

AANMELDFORMULIER

Vul hieronder je gegevens in en geen aan welke datum (of data) je voorkeur heeft en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Koffie met een Ware Glimlach