OVER MIJ Michelle (1)
OVER MIJ 2
OVER MIJ 3
previous arrow
next arrow

THE MOST FREE PERSON IN THE WORLD IS THE ONE
WHO HAS NOTHING TO HIDE’

IK BEN MICHELLE TUKKER, LIFE-COACH EN ERVARINGSDESKUNDIGE.

Jarenlang droeg ik maskers en ging ik maar door met overleven. Ik riep dat het met mij wel goed ging en zette mijn grootste glimlach op. Tot ik opnieuw vastliep in mijn leven en eindelijk voor mezelf mijn eigen vastgehouden, opgekropte en ingeslikte emoties durfde te erkennen, te voelen en te uiten. Nu ervaar ik zoveel meer liefde, kleur, warmte, zachtheid, plezier, ruimte, kracht en levens- lust en geluk. Iets wat ik al heel lang niet meer voelde.

Michelle_Tukker_OverMij
Michelle_aangepast

GROTE TRANSFORMATIE

Als life-coach wil ik anderen helpen om deze grote transformatie door te maken. Ik ben niet de enige die niet geleerd heeft de emoties te voelen en te uiten. Er zijn zoveel (hoogsensitieve) vrouwen die vanuit hun hoofd overleven in plaats van voluit vanuit hun hart.

Ik wil dat ieder individu zich laat zien en horen aan de wereld, vanuit zijn of haar ware zelf en vanuit zelf liefde. Ik weet dat het een zwaar en eenzaam proces kan zijn om de emoties toe te laten die je jarenlang hebt weggestopt.

NIET ALLEEN

Op die weg hoef je er niet alleen voor te staan. Ik loop een stukje met je mee op je levenspad. Ik daag je liefdevol uit in onze coaching gesprekken om je in stappen te ontdoen van alle beschermlagen die je gedurende je leven hebt opgebouwd. In jouw tempo en zonder oordeel. Zo komen we uiteindelijk terug bij jouw kern. Van daaruit kun jij de zuivere vorm van zelf liefde ervaren en vorm geven aan je eigen leven. Ik coach jou van achtergrondzanger(es) naar de solist van jouw eigen levenslied.

WEER STRALEN EN GLIMLACHEN VOL
ZELFVERTROUWEN.
WIL JIJ DAT OOK?

Ik help je graag!

vlinder lijntekening Michelle

MIJN VERHAAL:

* video made by Pocaflower productions

I NOW SEE HOW OWNING OUR STORY AND LOVING OURSELVES THROUGH THAT PROCESS IS THE BRAVEST THING THAT WE WILL EVER DO.

IK BEN

https://michelletukker.nl/wp-content/uploads/2017/11/cropped-6.png

En wie ben jij? Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat de weg naar je ware glimlach, eng, eenzaam en zwaar kan zijn. Daarom loop ik een stukje met je mee. Samen gaan we in jouw tempo aan de slag. Zonder oordeel en in alle veiligheid.

In mijn opleidingen heb ik geleerd te werken met diverse technieken. Wil je weten met welke ik onder andere werk?

logo Michelle met hart transparent

WAT IS

SMILE Michelle

Ik werk op mijn eigen-wijze manier en met mijn methode SMILE stem ik af op waar jij behoefte aan hebt. 

Elke sessie was ik weer zenuwachtig maar jij kon dat verhelpen met je glimlach en rustige uitstraling. Je ontvangst was altijd erg vrolijk waardoor ik zelf ook een lach op mijn gezicht kreeg. Na elke sessie voelde ik me een stukje dichter bij mijzelf komen. Jouw luisterend oor, jouw rust en go with the flow hebben mij super geholpen.

Je hebt me eerst bewust gemaakt en inzichten gegeven over de situatie waarin ik mij bevond. En vervolgens heb je mij de feiten doen inzien op het moment dat jij zag dat ik er klaar voor was. Dit alles in combinatie met de technieken en oefeningen die we samen hebben gedaan, hebben mij gebracht naar rust en bewustwording in mijzelf.

Bedankt Michelle!

vlinder lijntekening Michelle

Testimonial

KELSY- 28 JAAR